Afdeling Oostrozebeke                       

 

 

                                                    

 

 

 

 

Welkom op de site van de gezinsbond van Oostrozebeke.

 

De gezinsbond ijvert voor een kind- en gezinsvriendelijke samenleving en staat ten dienste van alle gezinnen, in al hun samenstellingen.   Over de algemene werking en dienstverlening van de gezinsbond kan je terecht op de nationale website van de gezinsbond http://www.gezinsbond.be.

 

In onze plaatselijke afdeling willen we via diverse activiteiten mensen, gezinnen samenbrengen.  Momenteel kiezen een 400-tal gezinnen uit Oostrozebeke voor het lidmaatschap van de Gezinsbond. 

 

Voor een bijdrage van 40 per jaar kan je als lid genieten van diverse gezinsvriendelijke activiteiten, zoals de jaarlijkse fietstocht, de wandeltocht tijdens de jaarvergadering, een paaseierraap voor de kleinsten, enz.   Bovendien kan je door het gebruik van de spaarkaart heel wat voordeel doen bij je aankopen. 

 

Met deze site willen we aan alle inwoners van Oostrozebeke zoveel mogelijk informatie bezorgen over onze activiteiten als gezinsbond en over de voordelen die u als bondslid kan genieten.  Heb je vragen over de plaatselijke bondswerking, contacteer gerust iemand van ons bestuur.

 

Voor reacties en wensen kan je ons altijd een mailtje sturen.

 Ben je nog geen lid, neem gerust contact op met onze voorzitter of secretaris voor inlichtingen                                            .

 

Wij hopen je binnenkort te ontmoeten en wensen je veel surfplezier!                                           

 

                                                                                                                                                                                                                                          

 

 

 

 

 

                    

 

Site hosted by 4allsolutions